Transport Marfa Iasi - Romania -UE

Oferim servicii de transport marfa IASI-ROMANIA -Ue si Mutari mobila,bagaje,cutii din locuinte la prețuri incepand de la 50ron/cursa locală și 1ron/km exterior in functie de mașina dorită si in cele mai sigure conditii. Disponibili in fiecare zi a saptamanii pentru orice comanda de transport marfa, mobilier, mutari sau relocari apartamente,case,birouri,sedii firme ,spatii comerciale etc
Masini disponibile: autoutilitare Sprinter,Boxer,iveco si *camion cu LIFT *sau prelata de 1to, 2to, 3to, 4to, 5to, 6to!
Asigur manipulanti la cerere pentru incarcare/descărcare respectiv montat/demontat.

Mutari si Relocari

Mutari – Relocari
Ne ocupam de acest domeniu inca din anul 2005 in special cu transport de mobila si bunuri diverse inclusiv obiecte ce necesita autorizatii ADR, fiind specializati in mutari de locuinte si sedii de orice tip: garsoniere, apartamente de 2-3-4 camere si vile. Acesta este si unul din principalele motive prin care putem garanta raportul de cel mai bun pret si calitate maxima.

Optional in functie de buget la orice mutare propunem si ne ocupam de arhivarea si protejarea bunurilor si efectelor personale, precum si de dezasamblarea si reasamblarea mobilierului sau a obiectelor pentru transport, acolo unde este cazul si ne permit obiectele.

In general relocarea – mutarea mobilei se face in timp scurt, cu ajutorul oamenilor ( manipulantilor ) nostri specializati si a masinilor special confectionate si dotate pentru aceasta activitate din flota nostra auto. Avem posibilitatea implicit capacitatea sa executam orice mutare mobila in Iasi particulara in aceeasi zi. Pentru apartamentecu 1 pana la 4 camere sau garsoniere putand fi mutate / relocate complet in 2 pana la 5 ore.

Cat costa transportul de mutari mobila Iasi?
Atentie evaluarea pretului pentru mutari mobila Iasi se face gratuit de catre noi prin vizionarea de catre un om specializat in domeniul de mutari mobila in Iasi.

Pretul corect se ofera pe loc si se calculeaza luand in considerare dificultatea mutarii ( etaj / spatiu miscare ) , durata si distanta pe care se face mutarea, dar si numarul de autovehicole implicit numarul de manipulanti implicati.

Un alt aspect important este etajul de pornire si cel de destinatie,cat si daca exista necesitatea demontarii unor piese de mobilier sau obiecte aflate in spatiul dumneavoastra, daca in locatii exista lift sau nu, etc.

Garantam cele mai bune preturi si oferim consultanta gratuita pentru orice tip de mutare din Iasi ce include de la transport mobila, pana la protejarea si arhivarea obiectelor si efectelor personale.

Autoutilitarele noastre aflate in flota noastra cat si personalul firmei ne asigura transportul oricarui echipament de mobilier ce se afla in orice sediu de firma, indiferent ca este o firma mica sau corporatie .

Oferim persoanelor fizice sau companiilor care au nevoie de o autoutilitara de transport mobila Iasi sau de ajutor la asamblarea mobilierului cumparat din magazinele de specialitate.

Masini dotate conform cerintelor dumneavoastra, la standarde europene, echipate cu sistem de monitorizare GPS.

Vrei o oferta de pret? Nu ezita sa ne contactezi!

SOLUȚII EFICIENTE

Beneficiați de experiența noastră în furnizarea de servicii de transport, mutari si relocari.

Ne-am propus sa fim cei mai buni, astfel incat partenerii nostri sa beneficieze de cele mai bune condtii de transport marfa dar nu acesta a fost singurul aspect luat in considerare cand am luat decizia de a achizitiona masini noi.

transport marfa mutari iasi
Siguranta

Beneficiați de experiența noastră în furnizarea de soluții eficiente.

Livrare rapidă

Masinile sunt echipate si licentiate pentru transportul marfurilor (coletate sau paletate) periculoase (ADR).

24/7 Suport

Trans Ral Sedition este o echipa pregătită să aplice pasiunea lor pentru soluții în sprijinul afacerii dvs.